Jan Smets's Contact center management (Dutch Edition) PDF

By Jan Smets

name facilities, niet langer het lelijke eendje van het bedrijf Hoe creëren touch facilities waarde voor zowel bedrijf als klant? Betekenen sociale media het einde van het touch heart? Hoe maken we komaf met het negatieve imago? In België werken zo'n 100.000 mensen in een touch middle. Daarmee is het belang ervan voor revenues, advertising of purchaser carrier niet te negeren. Toch wil het hardnekkige cliché nog steeds dat klanten helemaal niet houden van die onpersoonlijke touch facilities. Maar kloppen de stereotypes wel? touch heart administration gaat de strijd aan met de Calimero-reflex van de zone. Weg van holle theorie of politiek correcte slogans toont het boek hoe je met een touch middle écht waarde creëert, zowel voor je klant als voor je bedrijf.

Show description

Read Online or Download Contact center management (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Get Seriemoordenaar of meesterfantast? (Dutch Edition) PDF

Thomas quickly was once de grootste seriemoordenaar van Zweden. Hij werd veroordeeld voor acht moorden en bekende er nog eens vijfentwintig. Tot journalist Hannes Råstam zich ermee bemoeide. Hij rook onraad, dook in de zaak en kwam tot de onthutsende ontdekking dat Thomas quickly de moorden niet op zijn geweten had.

Download PDF by George Harinck: Aan het roer staat het hart (Dutch Edition)

Het is 1905. Minister-president Abraham Kuyper heeft de verkiezingen verloren. De gereformeerde voorman en journalist besluit een reis te maken van - zeker voor die tijd - ongekende proporties. In negen maanden tijd reist hij door zestien landen rondom de Middellandse Zee. Hij doorkruist christelijk Europa, islamitisch Noord-Afrika, en het door het jodendom gestempelde Heilige Land.

Read e-book online Online copywriting in 60 minuten (60 minuten serie) (Dutch PDF

Wil je meer betrokkenheid bij je organisatie? Wil je meer tevredenheid over je dienstverlening? Wil je meer vertrouwen van je klanten? start met de teksten op je web site. In dit boek krijg je alle handvatten om een heldere en overtuigende on-line tekst te schrijven. on-line copywriter Dimitri Lambermont beschrijft een praktische strategie om snel tot de juiste woorden voor je web site te komen.

New PDF release: GENERAAL SS: Nederlandse editie (Sven Hassel Serie over de

“EEN INDRUKWEKKENDE STUDIE VAN DE CAMPAGNE VAN LENINGRAD. .. EEN STERK EN MEEDOGENLOOS PORTRET VAN DE NACHTMERRIE VAN DE OORLOG” GLASGOW day-by-day checklist, SCHOTLANDEr heerst een ijzige kou, 38 graden onder nul. Stalingrad iciness 1942-43. Een ijzige wind jaagt over de steppe en blaast de ijssplinters in ons gezicht.

Extra resources for Contact center management (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Contact center management (Dutch Edition) by Jan Smets


by Jason
4.3

Rated 4.52 of 5 – based on 29 votes