Get Cro-Magnon (Dutch Edition) PDF

By Jef Geeraerts

Op thirteen april 2006 vertrekt Freddy Verstuyft, commissaris van de Gerechtelijke Politie te Antwerpen, in line with hogesnelheidstrein naar Gordes, in de Provence, om de paasvakantie bij zijn goede vriend en ex-commissaris Eric Vincke door te brengen.
Precies op de dag dat hij aankomt, wordt er in de streek waar Vincke woont een gruwelijke moord gepleegd. In een afgelegen grot wordt bij toeval het onthoofde lichaam van de eenzame bewoner, een oncoloog, ontdekt. Het politieapparaat treedt in werking. Commissaris van de Police Judiciaire Louis Blanc wordt met het onderzoek belast. Hij is al jaren bevriend met Vincke. Samen hebben ze al enkele moordzaken besproken en opgelost.
Het onderzoek verloopt moeizaam vanwege een lastig probleem: het betreft een geval zonder duidelijk motief of aanknopingspunten.
Alles heeft te maken met een gigantische internationale fraude in de revolutionaire behandeling van borstkanker met stamcellen, wraakneming en het criminele milieu van Marseille.
Ongetwijfeld tot opluchting van vele lezers voert Jef Geeraerts in zijn boeiende nieuwe roman Cro-Magnon nog eenmaal zijn befaamde speurders Vincke en Verstuyft ten tonele. Wederom moet het beroemde duo in moeilijke omstandigheden de waarheid boven tafel zien te krijgen. Zoals altijd heeft Jef Geeraerts, de Vlaamse grootmeester van de crime, zich bij het schrijven van zijn nieuwe roman uitvoerig gedocumenteerd bij onder meer de Franse politiediensten.
Over Geeraerts vorige roman Geld:

Geld is een kleinood: met vaart en stijlvol geschreven, geen second verveling.
vrij nederland

De grootse kwaliteiten van Geeraerts schrijverschap komen in Geld volledig tot hun recht. Met de merkbewustheid van een Zwagerman, de spitse dialogen van een James Ellroy en de dialectologische bekwaamheid van een, tja, van een Geeraerts, zet de Vlaamse meester uiterst doeltreffend het sfeertje van een guy uit het old-boys-network neer.
nrc handelsblad

Show description

Read or Download Cro-Magnon (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Seriemoordenaar of meesterfantast? (Dutch Edition) by Hannes Rastam,Neeltje Wiersma PDF

Thomas speedy used to be de grootste seriemoordenaar van Zweden. Hij werd veroordeeld voor acht moorden en bekende er nog eens vijfentwintig. Tot journalist Hannes Råstam zich ermee bemoeide. Hij rook onraad, dook in de zaak en kwam tot de onthutsende ontdekking dat Thomas speedy de moorden niet op zijn geweten had.

Download e-book for iPad: Aan het roer staat het hart (Dutch Edition) by George Harinck

Het is 1905. Minister-president Abraham Kuyper heeft de verkiezingen verloren. De gereformeerde voorman en journalist besluit een reis te maken van - zeker voor die tijd - ongekende proporties. In negen maanden tijd reist hij door zestien landen rondom de Middellandse Zee. Hij doorkruist christelijk Europa, islamitisch Noord-Afrika, en het door het jodendom gestempelde Heilige Land.

Get Online copywriting in 60 minuten (60 minuten serie) (Dutch PDF

Wil je meer betrokkenheid bij je organisatie? Wil je meer tevredenheid over je dienstverlening? Wil je meer vertrouwen van je klanten? start met de teksten op je site. In dit boek krijg je alle handvatten om een heldere en overtuigende on-line tekst te schrijven. on-line copywriter Dimitri Lambermont beschrijft een praktische strategie om snel tot de juiste woorden voor je site te komen.

Read e-book online GENERAAL SS: Nederlandse editie (Sven Hassel Serie over de PDF

“EEN INDRUKWEKKENDE STUDIE VAN DE CAMPAGNE VAN LENINGRAD. .. EEN STERK EN MEEDOGENLOOS PORTRET VAN DE NACHTMERRIE VAN DE OORLOG” GLASGOW day-by-day list, SCHOTLANDEr heerst een ijzige kou, 38 graden onder nul. Stalingrad wintry weather 1942-43. Een ijzige wind jaagt over de steppe en blaast de ijssplinters in ons gezicht.

Additional info for Cro-Magnon (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Cro-Magnon (Dutch Edition) by Jef Geeraerts


by Mark
4.1

Rated 4.56 of 5 – based on 34 votes