New PDF release: De eerste SEALs (Dutch Edition)

By Patrick K. O'Donnell,Piet Dal

Toen de Amerikanen na Pearl Harbor betrokken werden bij de Tweede Wereldoorlog realiseerde de militaire most sensible zich dat er een elite-eenheid gevormd diende te worden die op een onconventionele manier oorlog zou kunnen voeren. commence 1942 werd een groep buitengewone mannen - onder wie een tandarts, een Hollywood-ster, een archeoloog, Californische surfers en zelfs voormalige vijanden van de VS - klaargestoomd voor deze speciale opdracht: de SEALs. Deze soldaten moesten zowel ter zee (Sea), in de lucht (Air) als op het land (Land) kunnen vechten. De SEALs stonden destijds bekend als de Maritieme Eenheid, een hooggekwalificeerd zwemcommando dat hun tijd tientallen jaren vooruit was once wat betreft tactieken, technologieën en oorlogsfilosofie. Deze pioniers van de Maritieme Eenheid voerden sommige van de gewaagdste operaties uit die in de oorlog plaatsvonden. Een aantal van rooster overleefde zelfs de beruchte concentratiekampen in het Derde Rijk. Maar hun daden en successen werden na de oorlog als 'top mystery' gekwalificeerd en werden grotendeels vergeten, totdat de historicus Patrick okay. O'Donnell ze weer boven water wist te krijgen en ze publiceerde in zijn De eerste SEALs. Hierin wordt een van de belangrijkste en spannendste nooit vertelde verhalen uit de Tweede Wereldoorlog verteld.

'Het fantastische verhaal van de eerste SEALs - briljant verteld! Een needs to read!'
- Alex Kershaw, bestsellerauteur van onder meer De bevrijder

'Fantastisch speurwerk en zeer goed verteld. De eerste SEALs is een opwindend
verhaal over vermetele mariniers die een speciale oorlogseenheid vormden en die door O'Donnell in het juiste historische perspectief worden
geplaatst...'
- Stephen Harding, bestsellerauteur van De laatste slag

Show description

Read or Download De eerste SEALs (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Seriemoordenaar of meesterfantast? (Dutch Edition) by Hannes Rastam,Neeltje Wiersma PDF

Thomas speedy used to be de grootste seriemoordenaar van Zweden. Hij werd veroordeeld voor acht moorden en bekende er nog eens vijfentwintig. Tot journalist Hannes Råstam zich ermee bemoeide. Hij rook onraad, dook in de zaak en kwam tot de onthutsende ontdekking dat Thomas fast de moorden niet op zijn geweten had.

Read e-book online Aan het roer staat het hart (Dutch Edition) PDF

Het is 1905. Minister-president Abraham Kuyper heeft de verkiezingen verloren. De gereformeerde voorman en journalist besluit een reis te maken van - zeker voor die tijd - ongekende proporties. In negen maanden tijd reist hij door zestien landen rondom de Middellandse Zee. Hij doorkruist christelijk Europa, islamitisch Noord-Afrika, en het door het jodendom gestempelde Heilige Land.

New PDF release: Online copywriting in 60 minuten (60 minuten serie) (Dutch

Wil je meer betrokkenheid bij je organisatie? Wil je meer tevredenheid over je dienstverlening? Wil je meer vertrouwen van je klanten? start met de teksten op je site. In dit boek krijg je alle handvatten om een heldere en overtuigende on-line tekst te schrijven. on-line copywriter Dimitri Lambermont beschrijft een praktische strategie om snel tot de juiste woorden voor je web site te komen.

Read e-book online GENERAAL SS: Nederlandse editie (Sven Hassel Serie over de PDF

“EEN INDRUKWEKKENDE STUDIE VAN DE CAMPAGNE VAN LENINGRAD. .. EEN STERK EN MEEDOGENLOOS PORTRET VAN DE NACHTMERRIE VAN DE OORLOG” GLASGOW day-by-day list, SCHOTLANDEr heerst een ijzige kou, 38 graden onder nul. Stalingrad iciness 1942-43. Een ijzige wind jaagt over de steppe en blaast de ijssplinters in ons gezicht.

Additional resources for De eerste SEALs (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

De eerste SEALs (Dutch Edition) by Patrick K. O'Donnell,Piet Dal


by Daniel
4.1

Rated 4.35 of 5 – based on 22 votes