Download PDF by C.A. Thomas en H.M. Prast (red.) W.L. Tiemeijer,W. L.: De menselijke beslisser (WRR Verkenningen) (Dutch Edition)

By C.A. Thomas en H.M. Prast (red.) W.L. Tiemeijer,W. L. Tiemeijer

Hoe kiezen mensen uit de vele mogelijkheden waarvoor zij zich ­ iedere dag opnieuw ­ gesteld zien? In dit boek geven vooraanstaande Nederlandse wetenschappers uit varied disciplines een helder overzicht van de meest recente kennis over menselijk keuzegedrag. Daarbij gaan zij uitgebreid in op de grote invloed van de omgeving en de rol van het onbewuste. Bovendien komen de nieuwste inzichten uit de neurobiologie aan bod.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met menselijk keuzegedrag en de vraag hoe dat kan worden beïnvloed. Hoe kunnen mensen bijvoorbeeld worden verleid tot een gezondere levensstijl? Tot energiebesparend gedrag? Tot een verstandige financiële making plans? De wetenschappers in deze bundel bieden nieuwe en veelbelovende perspectieven voor antwoorden op dit soort vragen.

Show description

Read Online or Download De menselijke beslisser (WRR Verkenningen) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Seriemoordenaar of meesterfantast? (Dutch Edition) by Hannes Rastam,Neeltje Wiersma

Thomas speedy used to be de grootste seriemoordenaar van Zweden. Hij werd veroordeeld voor acht moorden en bekende er nog eens vijfentwintig. Tot journalist Hannes Råstam zich ermee bemoeide. Hij rook onraad, dook in de zaak en kwam tot de onthutsende ontdekking dat Thomas quickly de moorden niet op zijn geweten had.

New PDF release: Aan het roer staat het hart (Dutch Edition)

Het is 1905. Minister-president Abraham Kuyper heeft de verkiezingen verloren. De gereformeerde voorman en journalist besluit een reis te maken van - zeker voor die tijd - ongekende proporties. In negen maanden tijd reist hij door zestien landen rondom de Middellandse Zee. Hij doorkruist christelijk Europa, islamitisch Noord-Afrika, en het door het jodendom gestempelde Heilige Land.

Download e-book for kindle: Online copywriting in 60 minuten (60 minuten serie) (Dutch by Dimitri Lambermont

Wil je meer betrokkenheid bij je organisatie? Wil je meer tevredenheid over je dienstverlening? Wil je meer vertrouwen van je klanten? start met de teksten op je site. In dit boek krijg je alle handvatten om een heldere en overtuigende on-line tekst te schrijven. on-line copywriter Dimitri Lambermont beschrijft een praktische strategie om snel tot de juiste woorden voor je site te komen.

Read e-book online GENERAAL SS: Nederlandse editie (Sven Hassel Serie over de PDF

“EEN INDRUKWEKKENDE STUDIE VAN DE CAMPAGNE VAN LENINGRAD. .. EEN STERK EN MEEDOGENLOOS PORTRET VAN DE NACHTMERRIE VAN DE OORLOG” GLASGOW day-by-day list, SCHOTLANDEr heerst een ijzige kou, 38 graden onder nul. Stalingrad wintry weather 1942-43. Een ijzige wind jaagt over de steppe en blaast de ijssplinters in ons gezicht.

Additional info for De menselijke beslisser (WRR Verkenningen) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

De menselijke beslisser (WRR Verkenningen) (Dutch Edition) by C.A. Thomas en H.M. Prast (red.) W.L. Tiemeijer,W. L. Tiemeijer


by Thomas
4.3

Rated 4.38 of 5 – based on 14 votes